În ultimii ani mâncarea chinezească a devenit din ce în ce mai populară și mai iubită la noi în țară, odată cu apariția restaurantelor chinezești și a fastfood-urilor asiatice. Mulți dintre noi am început chiar să preparam mâncarea chinezească la noi acasă. Găsim în supermarket-uri din ce în ce mai multe ingrediente chinezești, sosuri și condimente. Însă cu atâtea oferte pe piață riscăm să ne abatem oarecum de la bazele unui preparat culinar chinezesc și să ajungem la o mâncare fusion. Care sunt ingredientele specifice Chinei? Care sosuri sunt bune și care sunt false? Din ce elemente este constituită o masă chinezească? Raspundem la toate aceste întrebări tuturor iubitorilor artei culinare chinezești, acelora care vor să înceapă să-și gătească mâncarea în propria lor bucătărie cu ingrediente originale chinezești și tehnici corecte de gătire.

Vino alături de Andreea Juganaru, autoarea celebrului blog Andreea’s Chinesefood, să descoperi secretele bucătăriei chinezești, sâmbătă, 11 iunie 2016, la ora 11:00. Timp de 3 ore o să fim ocupați cu următorele:

-facem cunoștință cu ingredientele care stau la baza artei culinare chinezești, le mirosim, le gustăm le combinăm , apoi le transformăm în mâncăruri delicioase.

-vorbim despre tipurile de ulei și grăsimile cu care gătim, distrugem mituri gastronomice din China, aflăm lucruri noi despre glutamatul de sodiu

– discutăm despre mâncarea servită în restaurantele chinezești de la noi, cea fast food și delivery versus mâncarea gătită de noi acasă.

-aflăm ce mănâncă și ce nu mănâncă un chinez, ce tehnici de gătire și ustensile folosește.

-învățăm să facem deosebirea dintre ingredientele originale chinezești și cele false.

Biletele pot fi achizitionate doar ONLINE, accesand linkul de aici.

Te așteptăm cu ceai verde și desert din partea casei, cu mult drag și voie bună!