Gura lumii zice ca cheesecake-ul Prajiturelei e the best 🙂 Asa ca daca vrei sa ne cunoastem, sa vezi cum se face un cheescake simplu sau aromat, la rece sau la cald, sa il degusti si sa ii inveti secretele, te astept marti 14 iunie la Veg Studio, incepand cu ora 19.00.

Ce vom face?

  • vom vorbi despre toate secretele unui cheesecake perfect
  • vom face, de la zero, o portie de cheesecake rece si o portie de cheesecake cald, pentru a vedea diferenta dintre ele
  • vom manca tot ce am gatit si ne vom bucura de apa rece infuzata cu plante aromate, facuta special pentru noi de VEG Studio

Numarul de participanti este limitat la 20, numarul minim pentru organizarea atelierului fiind 10 persoane. Biletele se pot achizitiona ONLINE, accesand acest link. Daca doriti sa faceti plata cash la studio (cu minim 48h inainte de eveniment, in limita locurilor disponibile) sau prin transfer bancar, va rugam sa ne contactati la contact[@]vegstudio[.]ro.

***

Numele meu este Mihaela Sava, creez si scriu retete pe www.laprajiturela.ro, sunt semifinalista Bake Off Romania si raspund la numele de PrajiturEla; sunt prietenoasa si iubesc sa pregatesc dulciuri. De-a lungul timpului am testat si incercat zeci de retete de chesecake pana am ajuns sa cunosc foarte bine bine acest preparat.