CUMPARA BILETE ONLINE

Prăjiturim sănătos, vegan și fără gluten pentru că se poate și pentru că ne place la nebunie ! Eu una recunosc că nu pot trăi fără dulce, dar cum mă interesează foarte mult sănătatea, energia și aspectul fizic al meu și celor dragi am reușit să reinventez dulciurile clasice.

Sunt tot atât de dulci și la fel de sățioase, dar mai aromate și inofensive. O să preparăm și degustăm clătite – pancakes din quinoa (coapte, nu prăjite), baclava și  PAM-PAM …..cremă de zahăr ars ! O să vă îndrăgostiți garantat de aceste dulciuri sănătoase, mult mai simplu și  mai rapid de realizat decât cele clasice. Pe cuvânt – coacem 20 de pancakes dintr-un foc în tava de cuptor,  baclava fără să coacem foietaj și creme brulle doar amestecând câteva ingrediente. Să nu mă credeți, veniți să vă convingeți !

Pe 6 septembrie, ora 18.30 la Veg Studio- cel mai potrivit loc pentru asemenea prăjituri vegane.

Investiția ta este de 60 ron, biletele se pot cumpăra online de la Veg Studio sau direct de la Andra Dudea . Este necesar să se plătească 10 bilete în avans pentru desfășurarea atelierului, iar limita de locuri este de 20 .

Va asteptam!