Te invităm la Brunch ‘n Light, seria de evenimente Școala Iubirii prin care ne dorim să aducem împreună cât mai mulți oameni care simt sau doresc să experimenteaze o altfel de realitate, în care putem crea tot ceea ce ne dorim și ne putem pune în evidență potențialul maxim.

Din punct de vedere științific avem posibilitatea să manifestăm orice tip de realitate, în funcție de energia pe care o emanăm, iar o energie a dragostei este mult mai productivă decât energia fricii. Totul este format dintr-un potențial infinit, iar momentul în care conștiința decide să creeze, manifestarea ia naștere.

Dacă vrei să primești o inițiere într-o terapie naturală de vindecare prin care te poți proteja de energiile negative și de oamenii din jur care-ți fură energia, atunci participă la acest brunch.

Te invităm la un eveniment informal în care vom discuta despre cum funcționează de fapt realitatea și care sunt pașii pentru a ne armoniza pe toate planurile și a nu mai recepționa energia negativă din jur. Desigur acesta este doar un prim pas al discuției, pentru ca apoi să ne bucurăm de preparate atent alese și un meniu selecționat cu dragoste de Andie la VEG Studio.

‣ MENU:

AMUSE BOUCHE
Mix de măsline kalamata marinate în suc de portocale
Platou de brânzeturi maturate însoțite de o selecție de struguri

STARTER
Trei dipuri cu bețișoare de legume (humus vegan, pastă de ardei copți cu nuci, cremă de ricotta cu roșii uscate), servite cu pâine cu maia

MAIN
Burgeri (vegetarieni sau de somon, la alegere) acompaniați de o salată de baby spanac cu portocale și vinegretă de muștar și oțet balsamic

DESERT
Carrot cake fraged cu cremă pufoasă de brânză

Apă enzimatică din partea casei

‣ Preț: 149 lei/ persoană (include tehnicile spirituale și meniul)

‣ Înscrieri

Înscrierile se fac în limita celor 10 locuri disponibile prin plata online pe urmatorul link:

http://www.vegstudio.ro/product/brunch-n-light/

▸ Contact
Școala Iubirii: Andreea Lada și Bogdan Begligiu
✉ teiubesc@scoalaiubirii.ro ✆ 0757 026 574