Evenimente Archives - VEG Studio
 • Atelier de paine cu maia for dummies NO 2

  Vrei sa inveti sa faci paine cu maia dar ti se pare foarte complicat? Te sperie formulele matematice sau timpii de asteptare? Nu ai ustensilele sau cunostintele necesare? Nu ai maia-mama si deci nu stii de unde sa te apuci? Nu stii cum sa hranesti maiaua si sa ai grija de ea?

  Raspunsul la toate aceste intrebari il poti afla sambata, 17 decembrie, incepand cu ora 9.30 la VEG STUDIO, in cadrul atelierului de paine cu maia for dummies sustinut de Andie. In cadrul acestui eveniment ne propunem sa iti aratam ca nu e deloc complicat sa faci paine cu maia in casa si ca urmare nu vom folosi formule sau pasi complicati, toate explicatiile fiind cat mai accesibile si simplificate. Fiecare participant va avea propria statie de gatit si isi va framanta propria paine, pe care ulterior o va coace si o va degusta alaturi de cei dragi. Scopul nostru e sa pleci de la acest atelier cu toata increderea, cunostintele si ustensilele necesare pentru a face paine cu maia acasa.

  140.00 lei

  Vizualizează Produs
 • Hatha Yoga Scoala Iubirii

  În fiecare joi, ora 19.30 ne întâlnim la VEG STUDIO pentru o oră de Hatha Yoga.

  Ce facem diferit față de alte clase de yoga? Ne axăm pe conștientizarea și captarea energiilor subtile specifice fiecărei asane și pe echilibrarea polarităţilor fundamentale din fiinţa noastră, a energiilor solare (+) şi lunare (-), până ce vom ajunge la o stare de armonie.

  20.00 lei120.00 lei

  Vizualizează Produs