28 IUNIE, 12 locuri disponibile – CUMPARA BILETE ONLINE

Seara educativa de sanatate feminina si echilibru hormonal

Dieta si stil de viata pentru echilibrul hormonal, sanatate intima, vitalitate si greutate optima.

Statisticile spun ca 8 din 10 femei sufera de un dezechilibru hormonal. Multe se plang de simptome precum subtierea parului, unghii fragile, eruptii pe piele, insomnii sau problem cu somnul, epuizare, constipatie, balonare, libido scazut, menstruatii abudente si foarte dureroase, sau crestere in greutate. Acestea sunt toate simptome, nu sunt “treburi femeiesti”care, ghinion, apar din senin si mai ales cu inaintarea in varsta.

De exemplu, oboseala si tulburarile de somn sugereaza problem cu suprarenalele, glandele care produc hormone de stress. Oboseala corelata cu constipatie, crestere in greutate, subtierea parului (in special a sprancenelor) sugereaza dereglari ale tiroidei, glanda care produce hormoni tiroidieni.

Problemele menstruale sugereaza dezechilibre ale nivelului de estrogen, progesteron, sau testosteron.

Cresterea in greutate si oboseala sunt de multe ori o consecinta a unei combinatii intre aceste trei dezechilibre hormonale.

Pe scurt, senzatia generala ca te simti si arati ca naiba nu este in regula, nici nu este pur si simplu un efect secundar al inaintarii in varsta. Indica doar ca hormonii tai sunt in dezechilibru si au nevoie de putina atentie, de grija din partea ta sau chiar un reboot total. Vrei sa stii cum poti face asta? 

Te invit pe 28 iunie la o seara dedicata sanatatii tale hormonale. Vom face impreuna un test pentru a da un nume simptomelor tale, si apoi voi oferi recomandari personalizate de dieta, schimbari ce stil de viata si suplimente naturale.

La final, fiecare participant va pleca acasa cu un plan de actiune concret pentru a redresa situatia. Vino sa afli ce trebuie sa faci pentru a deveni cea mai sanatoasa, fericita si echilibrata versiune a ta!

Gustarea de seara va fi asigurata de gazda evenimentului – Veg Studio

COST – 120 lei

Mihaela Brailescu, aka Food Fairy, este bucatar vegetarian si consilier de nutritie holistica si echilibru hormonal feminin. Lucreaza in special cu femei, folosind atat cunostintele de nutritie ale medicinei moderne, cat si cele ale vechilor stiinte a medicinei traditionale chinezesti si ayurvedice.

www.foodfairy.ro